VESTI

Preslušajte „Hormon sreće“ benda BRKOVI

Written by Marko Ristić

Zagrebački bend BRKOVI objavio je na svojoj zvaničnoj stranici www.brkovi.com, novi album pod nazivom „Hormon sreće“. Dve godine posle izlaska poslednjeg, „Torzo Dade Topića“, Brkovi su objavili svoj novi, sedmi po redu, studijski album.

Pored mogućnosti da ga besplatno skinete sa oficijalnog sajta benda, „Hormon sreće“ možete preslušati i na službenoj YT stranici benda, Brkovifolk, a dostupan je i na svim većim digitalnim servisima (Deezer, Spotify, Amazon, Itunes…). 

Roberto Pavić je autor fotografije na omotu albuma, dok je dizajn covera delo Daška Milinovića. Paralelno sa novim albumom, Brkovi su objavili i nova četiri video spota za pesme sa novog albuma. Pored naslovnog singla “Hormon sreće”, svoje video-premijere su dobile i pesme “Mazda”, “Lenta” i “Priča se o gradu”. Sve ih možete pogledati na Youtube kanalu Brkovifolk, dok omot i listu pesama možete videti ispod.

Lista pesama:

01. Boli me
02. Odlazim
03. Priča se po gradu
04. Sudbina
05. Ljubavni rat
06. Hormon sreće
07. Gabor
08. Grad
09. Mazda
10. Lenta
11. Momačko veče

Brkovi su godinama unazad jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Ove godine su, do sada, ostavili iza sebe već 20 nastupa, čeka ih burno festivalsko leto, a odavno su zakazani i veliki koncerti u zagrebačkom Domu sportova 20. oktobra i veliki beogradski koncert 3. novembra u Hali sportova “Ranko Žeravica”.