KONCERTI VESTI

Koncert benda ANNIHILATOR premešten u Halu 6

Written by Hardwired Crew

Kao što smo već najavili, kanadski thrash metal sastav ANNIHILATOR predvođen legendom kao što je Jeff Waters stiže u Srbiju stižu u okviru „A Tour for the Demented 2018″ turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album „For the Demented“, objavljen početkom novembra za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilatora u Srbiji u dosadašnjoj karijeri (posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine), a premijerni u Novom Sadu.

Usled odlaganja radova na rekonstrukciji Kineske četvrti pa stoga i sada već kultne Fabrike u kojoj SKC Novi Sad već godinama održava brojne umetničke događaje, obaveštavamo vas da će se koncert kanadskih metal legendi održati u Hali 6 Novosadskog sajma. U ovom prostoru su već održani nastupi bendova kao što su: Cannibal Corpse, Cock Sparrer u sklopu To Be Punk festivala, Festival srpskog podzemlja i mnogi drugi.

Ulaznice su u prodaji još od  20. decembra po ceni od 2.500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3.000 dinara. Ulaznice će se prodavati putem Eventim i Gigstix prodajnih mreža, a puštene su i oldschool fan ulaznice koje će ponovo biti dostupne u Mungos i Felix šopovima od 2. oktobra.