BLOG

Postanite deo redakcije Hardwired magazina

Written by Hardwired Crew

Hardwired magazin je muzički portal koji se bavi rock’n’roll zvukom u svim svojim slobodnim formama i interpretacijama. Pratimo i podržavamo sve alternativne pravce, pravce koji ne dobijaju medijsku pažnju kakvu zaslužuju, od metala, preko punk-a i HC-a, pa sve do reaggae, ska i dub zvuka. S posebnom naznakom na jači gitarski zvuk, Hardwired se trudi i da promoviše što više nepoznatih, odnosno demo bendova i undreground pravaca. I pre nego što nastavite da čitate ovo u nadi da ćete dobiti plaćen posao, moramo vam skrenuti pažnju da kako naš sajt nije profitabilnog karaktera, rad na sajtu je volonterski.

Ukoliko želite da postanete član redakcije Hardwired portala, pre nego što nas kontaktirate pogledajte šta je nama najpotrebnije:

NOVINARI:

Izuzetno važan segment Hardwired redakcije upravo je pisana reč. Kao što možete videti na našem portalu, pokrivamo sve segmente vezane za muziku. Vesti, recenzije, izveštaje sa koncerata, intervjue. Novinar pokriva svaki segment. Dobija zaduženje da napiše određene recenzije, zaduženje da piše izveštaj sa određenog koncerta, zadatak da uradi određeni intervju, kao i da priređuje vesti, odnosno da prati relevantne sajtove, časopise, informacije. Naravno, samoinicijativni trud je najpreči.

USLOVI:

Potrebno je da ispunjavate nekoliko kriterijuma: Dobro poznavanje maternjeg i engleskog jezika, da volite i dobro poznajete rock zvuk, a odlično bar određene pravce, da pratite domaću scenu. Da volite da pišete i da volite da učite, da ste spremni na zdravu i konstruktivnu kritiku. Novinarska pozicija u Hardwired portalu ne ograničava u smislu stanovanja. Možete biti iz Beograda ili Zagreba, Sidneja ili Los Anđelesa.

Novinar koji želi da postane deo našeg tima treba da priloži:

– Kratku biografiju
– Vest koju će sam napisati
– Recenziju albuma po izboru
– Ukoliko imate neke tekstove koje ste pisali ranije, pošaljite i njih
– Napišite nam koji su vam muzički pravci najbliži

FOTOGRAFI:

Vizuelna prezentacija, kao što možete videti po našem portalu, veoma je bitna za Hardwired. Galerije fotografija su među najposećenijim sekcijama našeg sajta, i uz vaš rad može biti samo još bolje. Foto reporter pokriva koncerte i srodne događaje; nekad su to isti događaji na koje će ići i novinar, ali ima izuzetaka.

USLOVI

Potrebno je da ispunjavate nekoliko kriterijuma: Da posedujete sopstvenu opremu, da već znate solidno da je koristite, da znate da editujete fotografije i, naravno, da imate entuzijazma, kako prema fotografiji, tako prema muzici. Što se tiče fotografa, Hardwired najviše interesuje pokrivanje koncerata/događaja iz sledećih centara: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, a dobrodošli su i fotografi koji bi pokrivali Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru, kao iz celog sveta. 

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene uslove javite nam se na office@hardwiredmagazine.com. Očekujemo da ste puni entuzijazma, da vam ništa neće biti teško, da imate ogromnu želju da napredujete i, naravno, da iskreno volite rock muziku.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.