VESTI

Poslušajte novu pesmu benda HELLOWEEN sa članovima klasične postave!

helloween-pumpkins-united-2017-band-photo
Written by Jovan Ristić

Juče smo objavili vest da će nemački power metal pioniri HELLOWEEN objaviti novu pesmu 13. oktobra u čijem stvaranju su učestvovali članovi klasične postave, Michael Kiske i Kai Hansen. Pesmu nazvanu „Pumpkins United“ u čast predstojećoj turneji možete poslušati u nastavku. Na pesmi koja traje nešto više od 6 minuta pevali su svi pevači u istoriji benda: Kai Hansen, Michael Kiske i trenutni pevač sastava, Andi Deris. Dva člana klasične postave pridružiće se sastavu koji čine gitaristi Michael WeikathSascha Gerstner, basista Markus Grosskopf i bubnjar Dani Löble.

Iz benda poručuju: „Ove godine Božić i Nova godina stižu u oktobru zato što prikladno nazvana pesma ‘Pumpkins United’ objedinjuje sve što je proslavilo ovaj svetski priznati bend i pionira sopstvenog pod-žanra: moćne gitarske rifove, trodelne solaže, galop duple bas pedale i melodično-himnične refrene koji se uzdižu visoko koje izvode sva trojica pevača u istoriji benda!“ Pesma se može besplatno preuzeti putem zvanične stranice benda, a biće objavljena i kao singl na vinilu 8. decembra 2017. za izdavača Nuclear Blast. 

helloween-pumpkins-united-album-cover-2017

Interesovanje za predstojeću turneju je veliko, a karte se brzo prodaju. Bend je već rasprodao nekoliko nastupa uključujući koncerte u Nemačkoj, Finskoj, Japanu i drugim zemljama. Najbliže nama bend će nastupiti u Bugarskoj 14. decembra u Arena Armeec. Karte za koncert su dostupne putem Eventim mreže i u Srbiji po ceni od 30 evra za parter, odnosno 35 i 40 evra za tribine. Idućeg dana bend će nastupiti u Bukureštu, u hali Romexpo. Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti putem rumunskog ogranka Eventim mreže po ceni od 32 evra. Bend će ovom prilikom obeležavati jubilej kultnog duplog albuma „Keeper of the Seven Keys“ koncertima u trajanju od skoro tri sata na kojima ćemo imati prilike da čujemo hitove iz bogate diskografije benda.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.