VESTI

Poslušajte kako je Tarja izvela „Feliz Navidad“

Written by Hardwired Crew

Kako su božićni praznici tu iza ugla, izdavačka kuća earMUSIC i finska pevačica Tarja Turunen odlučili su da udruže snage u specijalnom izdanju „Feliz Navidad“: the Barbuda Relief And Recovery Charity Version, a sada je objavljen i video za njenu solo verziju božićne pesme „Feliz Navidad“.

Karipsko ostvo Barbuda je u septembru pogodio uragan Irma 5. kategorije, a čitavo stanovništvo od oko 1.800 ljudi je moralo da napusti svoje domove kako bi preživelo. Tarja, koja je snimila većinu vokalnih deonica za svoj nedavno objavljeni zimski album „From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)“ na pomenutom ostrvu za koje je veoma vezana, odlučila je da ovo pravo vreme za pomoć.

U saradnji sa muzičarima kao što su Michael Monroe, Doro Pesch, Tony Kakko (Sonata Arctica), Elize Ryd (Amaranthe), Marko Saaresto (Poets of the Fall), Timo Kotipelto (Stratovarius), Simone Simons (Epica), Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Floor Jansen (Nightwish), Hansi Kürsch (Blind Guardian) and Sharon Den Adel (Within Temptation), Tarja je napravila novu verziju poznate božićne numere.

Sva prikupljena sredstva od ovog izdanja biće donirana, na šta će earMUSIC udvostručiti iznos.