KONCERTI VESTI

POLAR (UK) stižu u Beograd, poznata domaća podrška

Written by Hardwired Crew

MTA kolektiv se polako priprema da zatvara prinudno neaktivnu 2019. godinu, i sa puno očekivanja da dočeka novu 2020. godinu. U to ime već početkom nadolazeće godine očekuje nas koncert po ukusu onih koji su se uželeli te “emtijeovske” čašice moderne žestine.

Taman kad se vratite sa svih novogodišnjih i božićnih proslava, prestanete da grešite u ispisu datuma i naviknete na dvojke i nule, novčanici jedva dočekaju kraj najdužeg meseca u godini, ispitni rokovi odmaknu, a škola napokon postane bliža raspustu, u Beograd 4. februara dolazi britanski melodik hardkor bend POLAR.

Ko još uvek nije čuo za Polar, od organizatora ima jedan besplatan prijateljski savet da ne čeka februar da sazna zbog čega je ovaj bend svirao turneje sa bendovima kao što su Hundredth, Counterparts, After The Burial, The Amity Afliction, te nastupa na Full Force festivalu, povratničkom koncertu The Ghost Inside. Ako su vam ovo, kojim slučajem, i dalje španska sela, evo spota sa njihovog poslednjeg albuma „Nova“, za direktan let iz Španije za UK.

Sad kad ste čuli da je Polar dobar bend i sve više razmišljate o tome da upišete 4. februar u svoj kalendar, još par servisnih informacija o bendu. Nakon dekade postojanja, u Beograd dolaze u okviru svoje evropske turneje, noseći sa sobom respektabilnu diskografiju od četiri albuma i dva EP izdanja. Iako su svoje korene povukli iz hardkorpanka, svoj zvuk su danas doveli do jednog jako kvalitetnog blenda metala, melodičnog hardkora i pop-panka. Beogradskoj publici nameravaju, kako i sami pišu u svom portfoliu, da dostave ovaj blend u najjačoj postavi koju je Polar imao.

Kao domaće podrška na ovom koncertu će nastupiti bendovi Nemesis, Frozen Moonlight i Between Two Sides. Koncert će se održati u klubu Elektropionir u Veogradu, a ulaznice s uveć puštene u pretprodaju po ceni od 800 RSD. Ukoliko ne stignete da ih kupite na vreme i ako ostane, na ulasku na svirku koštaće 1100 RSD. Za više informacija i kako bi ostali u toku, preporučujemo vam da pratite zvanični FB EVENT.

Share via