VESTI

Pogledajte prvu video najavu za film o bendu QUEEN

queen-bohemian-rhapsody-rami-malek-freddie-mercury-2018
Written by Jovan Ristić

Video najava za dugoočekivni film o bendu QUEEN pod prikladnim imenom „Bohemian Rhapsody“ napokon je ugledala svetlost dana na radost mnogih fanova koji pomno prate svaku vest o ovom filmu već godinama. Iako je glavnu ulogu u ovom filmu trebao da igra Sacha Baron Cohen (Borat), zbog neslaganja sa preživelim članovima benda kao Freddie Mercury u filmu će se predstaviti glumac Rami Malek, koji se proslavio ulogom u seriji „Mr. Robot“.

Film će pratiti priču o pevaču benda Queen, a gitarista Brian May i bubnjar Roger Taylor postarali su se da film bude verodostojan događajima iz bogate karijere kako pevača tako i benda. Iako je Brian Singer prethodno povezivan sa filmom, „Bohemian Rhapsody“ je režirao Dexter Fletcher, a u njemu će glumiti i Joseph MazzelloAidan GillenBen Hardy, i Gwilym Lee. Najavu filma možete pogledati u nastavku, a sudeći po traileru očekuje nas odličan rock ‘n’ roll bioskopski hit.

„Bohemian Rhapsody“ će se u bioskopima naći 2. novembra 2018. godine.

Dodaj komentar

  • […] Film o bendu Queen je nominovan u pet kategorija među kojima su nagrade za najbolju montažu zvuka, zvuk, montažu i najbolji film. Pored toga, glavni glumac Rami Malek osvojio je Oskara za najbolju mušku ulogu za tumačenje Mercury-a. Film je osvojio sve nagrade za koje je nominovan, osim nagrade za najbolji film koji je odnelo ostvarenje „Zelena knjiga“ („Green Book“). […]