VESTI

Pogledajte novi spot njujorških hardkor zvezda MADBALL

Written by Marko Ristić

MADBALL gotovo tri decenije krstare zemaljskom kuglom i isporučuju neverovatnu dozu energije, strasti i pozitivnog duha. Žestoki momci nastupiće na EXIT festivalu u petak 13. jula, a svojom muzikom pokoriće tvrđavu!

U pripremi je novi album, a već su objavili spot za prvi singl „Rev Up“. Predstojeće izdanje „For The Cause“ je prvi album nakon „Hardcore Lives“, koji su objavili 2014. godine. Numera počinje uz neki laganiji rege gruv, da bi potom prerasla u ono na šta su i navikli fanovi Madball –  žestoku gitarsku pesmu uz jak bas i bubnjeve.

Inače, ikone underground scene, nedavno su najavili da će legendarni reper i glumac Ice-T gostovati na jednoj od novih numera „For The Cause“: „Prava je čast što možemo da radimo sa Ice-T na našem novom albumu. Odrastao sam uz njegovu muziku od rane hip-hop faze pa do onoga što radi danas. On je prava ikona, ali i pravi umetnik, a to se ne sreće često. To što on ima veliko poštovanje prema Madball, to nam znači više nego bilo šta.“

EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray, ZHU, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Joseph Capriati, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Jax Jones, My Baby, Carl Craig, Tale of Us, Kolsch, Sevdaliza, Helena Hauff, DJ Tennis, Daniel Avery, Rødhåd, Ofenbach, Disciples, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.

Ulaznice po promotivnoj ceni sa 55% popusta od finalne, za 6.990 dinara, prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala. Cene pojedinačnih ulaznica su 2.790 dinara za četvrtak 12. jul, 2.590 dinara za petak 13. jul, 2.790 dinara za subotu 14. jul i 2.990 dinara za nedelju 15. jul. Njihov broj je ograničen i očekuje se da će ubrzo biti rasprodate, čime će automatski doći i do nove promene cene.