IZDVAJAMO VESTI

Pogledajte izgubljeni video za RAMONES klasik „I’m Against It“

Written by Marko Ristić

Video koji nikada ranije nije objavljen za numeru „I’m Against It“ kultnog punk benda RAMONES konačno je pronađen. Pesma je originalno objavljena na njihovom četvrtom studijskom albumu „Road To Ruin“ koji je u septembru ponovo objavljen kao Deluxe izdanje povodom 40 godina od izlaska.

Tokom potrage pronađen je kanister sa filmom od 16mm u arhivi izdavačke kuće. Kanister nije otvaran punih 40 godina, ali je uspešno vraćen te se na njemu našao video koji imamo prilike da vidimo, a sniman je kada i video za „Don’t Come Close“, još jednu numeru sa „Road to Ruin“, ali nikada nije objavljen. U toj akciji spašavanja, nađen je i video za numeru „She’s The One“, koji je objavljen u septembru.

Izdanje povodom 40 godina albuma „Road To Ruin“ je dostupno kao zaseban album i kao deluxe pakovanje sa tri diska i pločom. Reizdanje sadrži dva potpuno drugačija miksa albuma, kao i živi snimak koji je snimljen tokom nastupa benda za novogodišnje veče na njujorškoj radio stanici WNEW-FM. Pakovanje stiže sa knjigom u tvrdom povezu koja sadrži retke artworrke, fotografije i esej koji je napisao Roy Trakin.