VESTI

PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS objavili prvu pesmu sa novog albuma

Written by Hardwired Crew

PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS najavili su svoj drugi album, koji nosi naziv “Choosing Mental Illness As A Virtue”. Predstavljena je i prva numera sa ovog albuma, “Choosing Mental Illness”, a izlazak albuma najavljen je za 26. januar 2018.

Dosta je promena načinjeno u odnosu na prvi album. Pre svega, bend The Illegals je potpuno promenio članove. Takođe, dosta promena je bilo i u samom procesu stvaranja muzike. Kako Phil navodi, na prvom albumu je više insistirao na tome da se on pita za sve. Na ovom albumu, priča je bila dosta drugačija. Svi članovi su aktivno učestvovali u stvaralaštvu, a entuzijazam sa kojim su ovi momci radili još više je oživeo ceo projekat.

Phil Anselmo dosegao je status legende, pre svega zahvaljujući svemu onome što je ostvario sa bendom PANTERA. Nakon razilaženja ovog benda, Phil je sarađivao sa mnogim drugim grupama, a osnovao je i svoju izdavačku kuću, Housecore. Ovo mu je pružilo priliku da snima muziku kakvu želi, bez spoljnih uticaja na njegovo stvaralaštvo.

Pored prve pesme i zvaničnog datuma, Philip H. Anselmo & the Illegals predstavili su i omot albuma, kao i listu pesama:

phil-anselmo-the-illegals-choosing-mental-illnesss-virtue-2017

1. Little Fucking Heroes
2. Utopian
3. Choosing Mental Illness
4. The Ignorant Point
5. Individual
6. Delinquent
7. Photographic Taunts
8. Finger Me
9. Invalid Colubrine Frauds
10. Mixed Lunatic Results