VESTI

PEARL JAM objavili dokumentarni film „Let’s Play Two“, kao i istoimeni album!

pearl-jam-band-promo-2016-2
Written by Marko Ristić

Sjajna vest za sve ljubitelje grunge zvuka! Članovi američkog rock sastava PEARL JAM predstavljaju film „Let’s Play Two“ i istoimeni album!

Kako bi proslavili dva rasprodata nastupa na Wrigley Field stadionu 20. i 22. avgusta 2016. godine za vremeWorld Series Championship sezone tima Chicago CubsPearl Jam su predstavili dokumentarni film, kao i muziku iz filma u vidu istoimenog albuma.

Režiju dokumentarnog filma potpisuje Danny Clinch, dok su se za produkciju pobrinuli Monkeywrench ProductionsTourgigs ProductionsUniversal Music Publishing GroupRepublic RecordsFOX Sports, kao iMajor League Baseball u saradnji sa Milkt Films i Polygram Entertainment kompanijama.

Frontmen grupe Pearl JamEddie Vedder, je rođen u Čikagu i vezan je za grad, tim Chicago Cubs, kao iWrigley Field stadion koji predstavlja svojevrstan spoj muzike i sporta. „Let’s Play Two“ obuhvata muzički katalog originalnih pesama, kao i različitih obrada snimljenih tokom 25 godina duge karijere benda.

„Kroz svoje filmove i fotografije volim da istražujem vezu između benda, fanova i različitih lokacija. Kada se dogodi da su glavni akteri tvog filma članovi sastava Pearl Jam, tim Chicago Cubs, kao i Wrigley Field, znaš da će biti epski“Danny Clinch o filmu.

Album u potpunosti možete poslušati ispod

 

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.