IZDVAJAMO VESTI

Organizovan prevoz iz Niša na koncert benda IRON MAIDEN u Plovdivu 22. jula!

Written by Marko Ristić

Legendarni britanski heavy metal bend, IRON MAIDEN, nastupiće u bugarskom gradu Plovdiv, u nedelju 22. jula, na festivalu Hills Of Rock. Popularni Mejdeni dolaze u okviru turneje koja nosi naziv “Legacy Of The Beast“, a na kojoj bend izvodi svoje najveće hitove, kao što su: Aces High“, „2 Minutes to Midnight“, „The Trooper“, „Sign of the Cross“, „Fear of the Dark“, „The Number of the Beast“, „Run to the Hills i mnoge druge.

Iz Niša je organizovan odlazak na ovaj koncert udobnim turističkim autobusima, po ceni od 9.000  rsd za ulaznicu i prevoz iz Niša. Polazak je u 10 sati na dan koncerta, a povratak sat vremena po završetku koncerta.

Uplate se vrše u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a). Ljudi iz ostalih gradova se mogu prijaviti putem telefona 063426958koji je otvoren i za sve dodatne informacije.

Pored odlaska na pomenuti koncert, iz Niša je organizovan i prevoz na koncerte bendova Saxon-a (28.juna) i Billy Idol (30.juna), koji će biti održani u Zaječaru, u okviru Gitarijade. Ova dva koncerta su besplatna, a cena povratnog prevoza iz Niša je 1000 dinara. Uplate se vrše na istim adresama, a informacije se mogu dobiti na istom broju telefona, kao i za koncert benda Iron Maiden – +381 63 426958.