VESTI

Odložen koncert benda SCORPIONS

otkazan-koncert-scorpions-beograd-2017
Written by Jovan Ristić

Kako upravo saznajemo, koncert grupe SCORPIONS, koji je trebao da se održi u četvrtak, 7.decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg, prema informaciji koju je objavio promoter Live Nation putem sajta prodajne mreže Eventim. Pored koncerta u Beogradu  odloženi su i njihovi koncerti u Ostravi i Ljubljani, a zvaničan razlog je bolest pevača. Koncert u Ostravi, u Češkoj koji je bio zakazan za večeras otkazan je samo par sati nakon početka, a iz tamošnjeg ogranka agencije Live Nation izjavili su da je otkazivanje došlo od strane benda.

Scorpions su putem svoje Facebook stranice objavili: „Dragi fanovi u Ostravi, Ljubljani i Beogradu, linija između trijumfa i tragedije ponekad je tanka kada pevate tokom hladne zimske sezone. Žao mi je svih koji su planirali da se zabave sa nama. Želim da dam sve od sebe, ali se ispostavilo da ovog puta ne mogu. Jako mi je žao. Nastupi su odloženi, a nove datume ćemo objaviti što pre,“ poručio je Klaus Meine.

Kupljene ulaznice važe i za novi datum održavanja koncerta, koji će uskoro biti objavljen. Svi oni koji budu želeli da im se novac od kupovine ulaznica vrati, mogu dobiti povraćaj na svim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene.

„Izvinjavamo se zbog nastale situacije i zahvaljujemo se na razumevanju,“ poručuju kratko iz organizacije.

otkazan-koncert-scorpions-beograd-2017

Kao što znate, ovo je trebao da bude prvi koncert nemačkih hard rock veterana u Srbiji, nakon što je jedan koncert koji je trebao da se održi pre deset godina, u maju 2007. godine otkazan bez obrazloženja. Bend je u oktobru otkazao kompletnu turneju po SAD sa bendom Megadeth zbog toga što je pevač Klaus Meine oboleo od laringitisa. Osnovani 1965. godine, bend iza sebe ima 18 studijskih albuma, mnoštvo kompilacija i koncertnih albuma, preko 100 miliona prodatih ploča, pregršt priznanja i rasprodatih turneja. Našeg intervjua sa bendom objavljenog uoči izdavanja njihovog poslednjeg studijskog albuma „Return to Forever“ možete se podsetiti na ovom linku.