KONCERTI VESTI

Novosadski bendovi večeras sviraju za beočinski Underground Disco

shoplifters-rockaway-lake-2015-photo-danijela-radojkovic
Written by Nenad Pekez

U petak, 24. avgusta, u Domu b-612 u Novom Sadu održaće se benefit svirka kao vid podrške kolektivu Underground Disco iz Beočina. Pomenuta ekipa je prošlog leta uredila godinama napušten prostor u svom mestu, pretvorila ga u funkcionalno sedište andergraund kulture i tamo u prethodnih godinu dana organizovala brojna dešavanja, najviše svirki bendova, a ugostili su umetnike iz svih krajeva sveta.

Ovi ambiciozni Beočinci su nedavno ostali bez prostora u koji su mnogo uložili, ali i ne pomišljaju na to da zbog toga priča sada stane. Da bi nastavili tamo gde su nedavno usporeni, dobrodošla im je podrška svakog tipa, pa tako i finansijska, i iz tog razloga novosadski bendovi koji su bili gosti na bini u Disku, ali i česti posetioci tokom drugih dešavanja tamo, odlučili su da organizuju benefit svirku kako bi pomogli beočinskoj ekipi da što pre nastave priču.

Večeras će nastupiti pank-rok bendovi PET MINUTA SLAVE, TU IMA ZVUKA i SHOPLIFTERS, kao i hardkor ekipa BECOME AS ONE. Dom b-612 nalazi se na adresi Miletićeva 40, početak svirke zakazan je za 21.00 sat, a ulaz će biti 300 dinara.