VESTI

Novi QUEENS OF THE STONE AGE spot će vas provozati kroz najgore noćne more

queens-of-the-stone-age-spot-2018
Written by Hardwired Crew

Velikani američkog alternativnog roka, bend QUEENS OF THE STONE AGE objavili su drugi video spot sa svog aktuelnog albuma „Villains“. U pitanju je horor-crtani film koji vizuelno prati pesmu „Head Like A Haunted House“.

Video je režirao stalni saradnik benda Queens Of The Stone Age, Liam Lynch, koji je najpoznatiji kao režiser kultnog filma „Tenacious D: The Pick Of Destiny“. Video je predstavljen kao noćna mora koju doživljava frontmen Josh Homme i obiluje scenama punim kostura, NLO-a, letećih kovčega i odsečenih ruku. Prosta animacija koja je korišćena u izradi videa doprinosi samoj atmosferi koju pesma sa sobom nosi.

Pesma „Head Like A Haunted House“ je peta na albumu „Villains“ koji su Queens Of The Stone Age u avgustu prošle godine objavili za izdavačku kuću Matador Records. Na albumu se našlo devet pesama a prvi singl sa albuma „The Way You Used To Do“ postao je svojevrsni rock hit našavši se na vodećim pozicijama svih relevantnih rock top lista. Queens Of The Stone Age su od objavljivanja albuma konstantno na turneji prilikom koje će 25. juna posetiti i Inmusic festival u Zagrebu.