VESTI

JUDAS PRIEST predstavili prvi singl sa novog albuma

judas-priest-live-beograd-2011-photo-marko-ristic-featured
Written by Jovan Ristić

Britanski heavy metal veterani JUDAS PRIEST predstavili su prvi singl sa dugoočekivanog novog albuma pod imenom „Firepower“. Spot za pesmu pod imenom „Lighting Strike“ možete pogledati u nastavku. Osamnaesti studijski album benda u prodaji će se naći 9. marta za Columbia Records, a producirali su ga dugogodišnji saradnik Tom AllomAndy Sneap i inženjer Mike Exeter.

Na albumu će se naći 14 pesama, a biće dostupan u digitalnom formatu, na disku, vinilu i obojenom vinilu u ograničenom tiražu. Listu pesama možete pogledati u nastavku. Bend će se paralelno sa objavljivanjem novog albuma otisnuti na svetsku turneju, a kao što smo već najavili nastupiće kao zvezde festivala MetalDays u Sloveniji kao i na festivalu Hills of Rock u Plovdivu u Bugraskoj , gde će nastupiti i njihovi zemljaci Iron Maiden.

Judas-Priest-Firepower-cover-2018

„Firepower“ lista pesama:

01. Firepower
02. Lightning Strike
03. Evil Never Dies
04. Never The Heroes
05. Necromancer
06. Children of the Sun
07. Guardians
08. Rising From Ruins
09. Flame Thrower
10. Spectre
11. Traitors Gate
12. No Surrender
13. Lone Wolf
14. Sea of Red

Kako je Sneap otkrio u intervjuu za naš portal koji možete pročitati na ovom linku, „Kada sam počeo da radim sa njima imali smo 26 ideja na kojima smo radili, koje smo sveli na 14 ili 15. Verovatno će biti 11 ili 12 pesama na albumu.“ Sneap je takođe otkrio da će album sadžrati „dosta klasičnih momenata.“

Dodaj komentar