IZDVAJAMO VESTI

Novi album benda RAMMSTEIN stiže na proleće

Written by Marko Ristić

Kada pričamo o novom albumu benda RAMMSTEIN osećamo se umorno skoro kada se radi o novom albumu benda TOOL koji će naslediti izdanje iz 2006. godine „10,000 Days“. Fanovi ovog nemačkog benda ne čekaju toliko, samo tri godine manje. Ako treba da verujemo gitaristi benda, naslednik albuma iz 2009. godine „Liebe ist fur alle da“ će biti objavljen ovog proleća.

Rammstein su ranije ove godine zakazali koncerte oko nove godine, tvrdeći da će album izaći za novu godinu. Tokom septembra, bend je postavio fotografiju iz studija uz opis: „Almost done!“. U intervjuu koji je gitarista Paul Landers dao za Music Radar on je rekao: „Za sada izgleda da će se novi album pojaviti sledećeg proleća„.

Dok čekamo da se novi album pojavi uskoro, ostaje nam da vidimo da li će to zaista biti poslednji studijski album kako je gitarista Richard Kruspe najavio.

Dodaj komentar

  • […] Kao što smo već preneli, Rammstein su početkom prošle godine zakazali koncerte oko nove godine, tvrdeći da će album izaći za novu godinu. Tokom septembra, bend je postavio fotografiju iz studija uz opis: „Almost done!“. U intervjuu koji je gitarista Paul Landers dao za Music Radar on je rekao: „Za sada izgleda da će se novi album pojaviti sledećeg proleća“. […]