VESTI

Novi album benda AC/DC sadržaće snimke pokojnog gitariste

Malcolm-Young-acdc-rest-in-peace-2017
Written by Jovan Ristić

Magazin JAM preneo je vest od „pouzdanog izvora“ putem svog Facebook profila da će novi album benda AC/DC, na kome navodno rade članovi stare postave koja je snimila i prethodni „Black Ice“, biti posvećen pokojnom gitaristi Malcolm-u Young-u koji je preminuo u novembru prošle godine. Časopis JAM navodi da je Malcolm snimio neiskorišćene deonice 2003. godine između albuma „Stiff Upper Lip“ i „Black Ice“ koje ćemo čuti na predstojećem izdanju.

Kao što smo već najavili, AC/DC vredno rade na novom albumu a slike koje kruže internetom potvrđuju trač da će na albumu učestvovati Brian Johnson i Phil Rudd. Rudd je iz benda izbačen nakon skandala u koji je bio upleten gde je navodno planirao da unajmi plaćenog ubicu, kada su kod njega pronađeni metamfetamini i kanabis. Johnson je iz benda izašao u toku turneje, nakon što ga je malo delilo od potpunog gubitka sluha usled oštećenja uha. Bend je istu turneju nastavio, a za mikrofonom se našao pevač benda Guns N’ Roses, Axl Rose.

 

O autoru

Jovan Ristić

Editor

Contact
jovan@hardwiredmagazine.com

Dodaj komentar

  • […] Ukoliko se glasine pokažu kao istinite, očekuje nas naslednik izdanja „Rock or Bust“ iz 2014. godine. Ovo će takođe biti prvi album na kome neće učestvovati Malcolm Young koji je preminuo u novembru prošle godine. Iako nije svirao na prethodnom albumu gde ga je menjao nećak Stevie Young, Malcolm je učestvovao u komponovanju sa bratom Angus-om. Bend je takođe potvrdio da će se na albumu naći Malcolm-ovi neobjavljeni studijski zapisi. […]