KONCERTI VESTI

NORTHERN REVIVAL tokom novembra sviraju u Temišvaru, Zrenjaninu i Novom Sadu

Written by Marko Ristić

Novosadski sludge/stoner bend NORTHERN REVIVAL završio je snimanje novog EP izdanja koje nosi naziv „Electric Power Supply“. Ovo im je treće izdanje posle „Mouth Full Of Dirt“ (Miner Records, 2015) i „Life Survival Tips“ (Nocturne Media, 2016). Bend je trenutno u pregovorima sa izdavačima i očekuje se da će EP biti objavljen do kraja godine.

EP je sniman u studiju Piknik tokom avgusta 2018. godine, a za snimanje, miks i master je bio zadužen Gos’n Bandar. Nakon dvogodišnje turneje gde su promovisali izdanje „Life Survival Tips“ u bendu je nova ritam sekcija koju čine Marko Čizmar (bubanj) i Petar Kožuvara (bas). 

Nakon kratke pauze, bend će tokom novembra meseca krenuti sa sviraka i već sutra nastupaju u Temišvaru u klubu Reflektor, zajedno sa bendom SASQUATCH iz Amerike. Nakon toga ih možete videti na grupnoj svirci u Zrenjaninskom klubu Zeppelin, gde će nastupiti zajedno sa bendovima NOTHING SACRED, BLANKFILE, PESTARZT, BECOME AS ONE i VRŠNJAČKO NASILJE. Za kraj novembra su ostavili svirku u Novom Sadu u klubu Dom B-612 gde će nastupiti zajedno sa bendom STIFF BUSCEMI.