KONCERTI VESTI

NORTHERN REVIVAL i FLUID 12. aprila u Nišu

Written by Hardwired Crew

U petak u klubu Black Stage u Nišu sviraju NORTHERN REVIVAL i FLUID. Dva benda među retkim iz Srbije koji sviraju verziju rock muzike sve popularniju u svetu poznatiju kao stoner rock prirediće vam energičnu, glasnu svirku 12. aprila.

NORTHERN REVIVAL je stoner / heavy rock / sludge bend iz Novog Sada i u Niš dolaze u sklopu Electric 2019 turneje  na kojoj promovišu najnovije izdanje Electric Power Supply (EP) objavljeno u januaru ove godine za 1001Stoned (digitalna distribucija) i Librarion Records (kasete). Ovo im je treće izdanje nakon Mouth Full Of Dirt (EP, Miner Records) iz 2015. i Life Survival Tips (album, Nocturne Media) iz 2016. Do sada su imali preko 100 koncerata po Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji i BiH sa bendovima kao što su Planet Of Zeus, Greenleaf, Sasquatch, Bongzilla, Obojeni Program, Kraljevski Apartman itd. i nastupali su na mnogim festivalima: Exit, TLO Fest, Alparfeszt (HU), Barock Fest (RO), Gugulan Rock Festival (RO), Kunigunda Festival (SLO), Metal Enduro (RO), Boureque Feszt (HU)…

FLUID iz Vlasotinca su pioniri stoner / fuzz zvuka u Srbiji, odavno poznati niškoj publici, će ponovo raspaliti svoje furiozne i masne rifove, te u nekih sat vremena odsvirati opus svojih energičnih hitova, probranih sa 4 albuma koja imaju iza sebe. Koncert počinje u 22h, a karte po ceni od 250 din se mogu kupiti na vratima kluba.