VESTI

Sprema se nastavak filma „The Pick of Destiny“ benda TENACIOUS D

tenacious-d-movie-sequel
Written by Jovan Ristić

Film „Tenacious D in The Pick of Destiny“ nije bio preterano uspešan, zapravo bio je katastrofa. Budžet filma je bio 20 miliona dolara, a u bioskopima je zaradio oko 14 miliona. Ipak, film je našao put do srca mnogih rock i metal fanova koji su ga spasili od toga da bude potpuna propast time što je zaradio preko 10 miliona od prodaje DVD izdanja.

Iako niko nije očekivao nastavak, harizmatični glumac i muzičar Jack Black potvrdio je da bend ima planove za nastavak koji se očekuje u oktobru. Još uvek se ne zna metod distribucije, a kako je loše prošao u bioskopima možemo očekivati da će film biti objavljen samo na DVD-u ili dostupan za gledanje putem interneta ili servisa kao Netflix. Black je otkrio: „Ne znam gde ćete ga videti, ali smo odlučili da radimo na njemu i da će izaći.“

Film prati izmišljenu priču o tome kako su se Black i Kyle Gass upoznali i formirali sastav Tenacious D, comedy rock bend sa tri albuma iza sebe. U filmu se pojavljuju i Meat Loaf, Dave Grohl i pokojni Ronnie James Dio u muzičkim ulogama, kao i glumci Ben Stiller, John C. Reilly Paul F. Tompkins.

Dodaj komentar