KONCERTI VESTI

Najavljen BELGRADE METAL UNITED 3, nastupaju NEMESIS, VOID INN, WAR ENGINE i drugi

Written by Marko Ristić

Bendovi Past Redemption, War Engine, Nemesis, Void Inn i Vicery nastupiće na Belgrade Metal United festivalu koji će biti održan u petak 21. decembra u SubBeernom Centru u Beogradu. Pored beogradskih bendova Void Inn, Nemesis  i Vicery i žestokih momaka iz novosadskog benda War Engine, ovog puta beogradska publika će po prvi put moći da čuje bugarski bend Past Redemption.

Nakon dva uspešno organizovana Belgrade Metal United festivala 2016., i 2017. godine, organizatori su odlučili da nastave sa radom i naprave novo okupljanje. I ove godine, svi ljubitelji tvrdog zvuka će moći da uživaju u šarenolikom line-up(u) festivala. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta publika će imati priliku da, pored domaćih bendova, čuje i bugarski death/grindcore bend Past Redemption, koji će prvi put nastupiti u Beogradu.

Karte će se prodavati na dan koncerta na ulazu SubBeernog Centra. Početak koncerta je zakazan za tačno 20 časova. Kako bi motivisali publiku da dođe na vreme, organizatori su odlučili da će se ulaznice prodavati po ceni od 400 dinara do 20 časova, a posle 20 časova po ceni od 500 dinara.