VESTI

MOTLEY CRÜE predstavili novu pesmu u kojoj gostuje Machine Gun Kelly

motley-crue-band-2019
Written by Jovan Ristić

Najozloglašeniji rock sastav svih vremena Mötley Crüe objaviće kompilacijski album „The Dirt Soundtrack“ koji će pratiti predstojeću filmsku biografiju benda „The Dirt“, koju očekujemo 22. marta na striming servisu Netflix. Za ovaj album bend je snimio četiri potpuno nove pesme, među kojima je obrada hita „Like A Virgin“ koji u originalu izvodi Madonna. Bend je upravo objavio spot za pesmu „The Dirt (Est. 1981)“ u kojoj gostuje reper Machine Gun Kelly koji u filmu tumači ulogu bubnjara benda, a možete ga pogledati u nastavku.

Zasnovan na biografiji benda pod istim imenom, „The Dirt“ donosi priču o jednom od najkontroverznijih bendova svih vremena. Glavne uloge u filmu tumače Daniel Webber kao Vince NeilIwan Rheon kao Mick Mars, Douglas Booth kao Nikki Sixx i reper Machine Gun Kelly kao Tommy Lee. Prvu najavu za ovaj film možete pogledati u nastavku. Za scenario  ovog filma su zaduženi Erik Olsen i Amanda Adelson, a biće distribuiran putem online servisa Netflix.

„Bili smo jako uzbuđeni tokom snimanja filma i inspirisani da komponujemo nove pesme. Vreme provedeno u studiju sa Bob Rock-om rasplamsalo je našu kreativnu vatru. Po meni pesme zvuče kao klasični Mötley. Tekstovi su inspirisani filmom i oslikavaju naš život,“ izjavio je basista Nikki Sixx.

motley-crue-the-dirt-soundtrack-2019

„The Dirt Soundtrack“ lista pesama:
1. The Dirt (Est. 1981) (ft. Machine Gun Kelly
2. Red Hot
3. On With The Show
4. Live Wire
5. Merry-Go-Round
6. Take Me To The ToP
7. Piece Of Your Action
8. Shout At The Devil
9. Looks That Kill
10. Too Young To Fall In Love    
11. Home Sweet Home
12. Girls, Girls, Girls
13. Same Ol’ Situation (S.O.S.)
14. Kickstart My Heart
15. Dr. Feelgood
16. Ride With The Devil
17. Crash And Burn
18. Like A Virgin

Dodaj komentar

  • […] Glam metal veterani MOTLEY CRÜE predstavili su svoju verziju pesme „Live A Virgin“ koju u originalu izvodi Madonna. Pesma će se naći na predstojećoj kompilaciji „The Dirt Soundtrack“, koja prati film o bendu nazvan „The Dirt“ po autobiografskoj knjizi benda, a koji očekujemo 22. marta na servisu Netflix. Pored ove, na albumu će se naći još tri potpuno nove, autorske pesme među kojima je i pesma „The Dirt (Est. 1981)“ u kojoj gostuje reper Machine Gun Kelly. […]