VESTI

Prvi pogled na film „The Dirt“ o bendu MOTLEY CRÜE

motley-crue-dirt-2019
Written by Jovan Ristić

Nakon što je „Bohemian Rhapsody“ ostvario ogroman uspeh, nema sumnje da će filmovi o klasičnim rock bendovima uzeti maha u narednim godinama. Jedan od prvih će biti i film o kontroverznom hair metal sastavu MOTLEY CRÜE. Međutim, za razliku od filma o bendu Queen koji je našminkao dosta činjenica, režiser ovog filma Jeff Tremaine (Jackass, Bad Grandpa) obećava da će ovaj film otvoreno izneti svu prljavštinu, što ime „The Dirt“ obećava.

Zasnovan na biografiji benda pod istim imenom, „The Dirt“ donosi priču o jednom od najkontroverznijih bendova svih vremena. Glavne uloge u filmu tumače Daniel Webber kao Vince NeilIwan Rheon kao Mick Mars, Douglas Booth kao Nikki Sixx i reper Machine Gun Kelly kao Tommy Lee. Prvu najavu za ovaj film možete pogledati u nastavku. Za scenario  ovog filma su zaduženi Erik Olsen i Amanda Adelson, a biće distribuiran putem online servisa Netflix.

the-dirt-poster-2019

Bend je već objavio da će, uprkos činjenici da su se zvanično raspali, predstaviti četiri nove pesme među kojima će biti jedna u kojoj će gostovati i Machine Gun Kelly. Svoj poslednji koncert bend je održao pre više od tri godine nakon čega su svi članovi potpisali ugovor da više neće ići na turneje kao Mötley Crüe.

Dodaj komentar