KONCERTI

MORTAL KOMBAT se vraćaju u Novi Sad 28. oktobra

mortal-kombat-novi-sad-2017
Written by Marko Ristić

MORTAL KOMBAT vraća se u Novi Sad krajem oktobra kada će održati tradicionalni samostalni koncert u klubu „The Quarter”. Ove godine koncert će biti održan u subotu, 28. oktobra, a atmosferu će kao predgrupa podgrejati kultna beogradska pank grupa NBG, nastala davne 1984. godine. Iza Mortal Kombata su mnogi zapaženi letnji nastupi, a sada je došlo vreme da se presele u klubove i nastave sa promocijom svog trećeg albuma “Besprekorna pobeda”, koji su nedavno objavili za izdavačku kuću „Menart”.

mortal-kombat-novi-sad-2017

“Nakon raznih festivalskih nastupa koje smo imali ovog leta, uželeli smo se samostalnog koncerta na kome možemo da sviramo i tri sata ako želimo. Kvoter se pokazao kao idealan klub za tako nešto, samostalni oktobarski koncerti u njemu su već postali tradicija. I ove ćemo godine, kao i prošle, poterati autobus iz Beograda sa ekipom, prijateljima i publikom. Nema ništa bolje od ekipnog putovanja i žurke na putu. Vidimo se 28.10. Jedva čekamo koncert!”, poručuje bend.

Još jedna tradicija vezana za Mortal Kombat i Novi Sad je da koncerti budu rasprodati nekoliko dana pred nastup te nabavite svoju ulaznicu na vreme. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 600 dinara, dok će na dan koncerta koštati 800 dinara.

Prodajna mesta:
GIGSTIX i online na www.gigstix.com (http://goo.gl/fu0bzM),
MUNGOS (Zmaj Jovina 2, Novi Sad),
SHAMROCK BAR (Mite Ružića 5, Novi Sad),
FELIX (T.C. Sremska bb, Beograd).

O autoru

Marko Ristić

Editor-in-Chief

Contact
marko@hardwiredmagazine.com

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.