KONCERTI VESTI

MONO krajem aprila u Beogradu

Written by Jadranka Balaš

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Meltdown festivalu u Londonu, odazvavši se na specijalan poziv Robert-a Smith-a (The Cure) gde su nastupali sa bendovima kao što su My Bloody Valentine, Nine Inch Nails, Mogwai i Deftones, bend MONO održaće svoj četvrti koncert u Srbiji u sredu, 24. aprila 2019. godine u Studentskom kulturnom centru (SKC) u Beogradu u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke sa početkom u 19 časova uz podršku grupa ARABROT iz Norveške i čelistkinje Jo Quail iz Velike Britanije.

Mono je četvoročlani instrumentalni sastav oformljen 1999. godine u Tokiju. Njihov jedinstveni pristup kombinovanju dirljivo orkestriranih aranžmana i shoegaze gitarske buke smatra se veoma zadivljujućim, toliko da njihov muzički izraz praćen raznovrsnom zvučnom paletom nadilazi rock žanr i obitava u okviru sopstvenog kraljevstva. U dosadašnjoj karijeri objavili su devet studijskih albuma a ovogodišnji „Nowhere Now Here“ imaćemo prilike da čujemo uživo u Beogradu.

Ulaznice:
1200 RSD – promo (ograničen kontigent do 4. marta)
1600 RSD – pretprodajna cena (od 4. marta do 24. aprila)
2000 RSD – na dan koncerta (24. aprila)

Prodajna mesta: Ticketvision, GIGS TIX, DD Tickets, FELIX Shop, TC Sremska i LOW – Alternative Bar (Tadeuša Košćuška 28). Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).