VESTI

Mile Kekin (HLADNO PIVO) najavio druženje sa fanovima u Beogradu

mile-kekin-potpisivanje-beograd
Written by Jovan Ristić

Mile Kekin, frontmen popularnog sastava HLADNO PIVO, najavio je druženje i potpisivanje svog aktuelnog solo albuma „Kuća bez krova“ u prostorijama Muzičke kuće Metropolis u četvrtak, 8. novembra sa početkom u 16 časova. Više o događaju možete saznati putem zvanične Facebook stranice.

Pre nešto više od nedelju dana dana izašao je novi solo album Mileta Kekina, „Kuća bez krova“, a odlične reakcije i dalje pristižu sa svih strana. Vrhunski muzički kritičari prepoznali su ovaj album kao muzičko remek delo, a neki mu čak ove godine predviđaju i Porin za najbolji album. Veliki interes za album „Kuća bez krova“ pokazali su ne samo kritičari i novinari, već i fanovi širom regiona koji u svojoj fonoteci žele da imaju potpisani album.

mile-kekin-hladno-pivo-studio

Mile Kekin u studiju | Foto: Roberto Pavić

Zato će u četvrtak, 8.11. od 16 časova u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21 vreme biti rezervisano za sve koji žele u svojim rukama da imaju potpisani primerak ovog albuma. Osim na CD-u, od 8. 11. „Kuća bez krova“ biće dostupna i na vinilu! Pesma koja je od izlaska albuma najviše odjeknula je duet koji je sa Miletom snimio Momčilo Bajagić Bajaga„Atlantida“, za koju je urađen animirani spot.

„Posljednjih dana često spominjana ‘Atlantida’, pjesma o mojoj potrazi za izgubljenim članovima plemena Azri dobila je spot zahvaljujući još jednom članu plemena, Tomislavu Fiketu, poznatom po lošoj navici iliti Bad Habbitu da talasa kad većina šuti. Spot je priča o svima nama koji se ne damo strpati u torove i pobjedi protiv crvenih mundira. Za sada samo u stripovima,“ na pesmu se osvrnuo i Mile Kekin.