VESTI

MANOWAR na oproštajnoj turneji u Bugarskoj u junu

manowar-bugarska-band-promo
Written by Jovan Ristić

Heavy metal veterani MANOWAR će u sklopu oproštajne turneje posetiti Bugarsku, gde će nastupati u Areni Armeec u Sofiji 16. juna ove godine. Prvi koncert ovih velikana u Bugarskoj nakon 10 godina će se održati u organizaciji Loud Concerts, a karte će biti puštene u prodaju od 8. januara putem bugarske Eventim mreže.

„Obećali smo da ćemo se vratiti u Bugarsku, i sada ćemo ispuniti to obećanje,“ izjavio je Joey DeMaio, basista i osnivač sastava. „Strast i silina bugarskih fanova su legendarni. Bugarski fanovi benda Manowar su najpredaniji, i svi to znaju. Vreme je da to ponovo dokažemo,“ prenosi portal Radio Tangra.

Kao što smo nedavno preneli, dugogodišnji gitarista benda Manowar, Karl Logan optužen je za posedovanje dečije pornografije pa se neće pridružiti sastavu u sklopu predstojeće turneje koja nosi naziv „The Final Battle“. Njegovo mesto će zauzeti mladi gitarista E.V. Martel, koji je prethodno svirao u Manowar tribute bendu.

„Ne mogu da zamislim bilo koga ko je više zaslužio da svira u bendu Manowar od fana našeg sastava, nekoga ko je posvetio ceo svoj život našim fanovima i muzici i ko se pokazao kao pravi Manowar ratnik,“ izjavio je DeMaio.