VESTI

Pogledajte „The Fog“, novi video hardcore legendi MADBALL

Written by Marko Ristić

MADBALL gotovo tri decenije krstare zemaljskom kuglom i isporučuju neverovatnu dozu energije, strasti i pozitivnog duha. Žestoki momci nastupiće na EXIT festivalu u petak 13. jula, a svojom muzikom pokoriće tvrđavu!

„The Fog“, novi video hardcore veterana iz Nju Jorka možete videti ispod. Pesma dolazi sa poslednjeg studijskog albuma „For The Cause“ koji je izašao 15. juna posredstvom kuće Nuclear Blast. Produkciju na nasledniku albuma „Hardcore Lives“ potpisuje Tim Armstrong (RANCID), koji tkaođe gostuje u numeri „The Fog“. Album je miksan i masterizovan od strane Tue Madsen-a (radio sa MESHUGGAHTHE HAUNTEDSICK OF IT ALL) u Antfarm Studiju u Danskoj. Bivši gitarista benda Matt Henderson svirao je sve gitarske deonice na ovom albumu, ali se neće pridružiti bendu na predstojećoj turneji. Potsetimo da je bend u oktobru prošle godine napustio dugogodišnji gitarista Brian “Mitts” Daniels.

Inače, ikone underground scene, nedavno su najavili da će legendarni reper i glumac Ice-T gostovati na jednoj od novih numera „For The Cause“: „Prava je čast što možemo da radimo sa Ice-T na našem novom albumu. Odrastao sam uz njegovu muziku od rane hip-hop faze pa do onoga što radi danas. On je prava ikona, ali i pravi umetnik, a to se ne sreće često. To što on ima veliko poštovanje prema Madball, to nam znači više nego bilo šta.“

„For The Cause“ lista pesama:

01. Smile Now Pay Later 
02. Rev Up (feat. Sick Jacken) 
03. Freight Train 
04. Tempest 
05. Old Fashioned 
06. Evil Ways (feat. Ice-T) 
07. Lone Wolf 
08. Damaged Goods 
09. The Fog (feat. Tim Timebomb & Steve Whale) 
10. Es Tu Vida 
11. For You 
12. For The Cause 
13. Confessions (bonus track; CD and LP only)

 

Dodaj komentar