KONCERTI VESTI

LET 3 uskoro u Beogradu i Novom Sadu!

Written by Marko Ristić

Što na nebu sja visoko, ako nije LET 3?!

Zasijaće Riječani punim sjajem i u Beogradu i u Novom Sadu, i to
27. decembra, u četvrtak, u Hali 6 Novosadskog Sajma, 
28. decembra, u petak, u SubBeernom centru u Beogradu!

LET 3, riječki rock sastav, nastao još davne 1989. godine, višegodišnjim beskompromisnim delovanjem uspeo je da se nametne kao vrsta folklora, zaštitni znak ne samo grada Rijeke, već čitavog regiona.

U Hali 6 Novosadskog sajma 27. decembra, za koncert Leta 3, koji se u Novi Sad vraća nakon sjajnog nastupa na Ritmu Evrope, publiku će zagrejati Mutant Urban Dance Ansambl. Ovaj bend neguje rock/punk/fank zvuk, a zarazni rifovi podržani moćnim i energičnim bubnjem i minimalizmom u tekstovima karakterišu sveukupnu sliku benda, uz neizostavnu energiju na bini. 

Beogradska koncertna priča biće nešto malo drugačija. Riječani će i u SubBeernom centru 28. decembra imati goste. Sve posetioce rasplesaće MAiKA – novi fenomen na domaćoj sceni.

Srpsko/hrvatsko/crnogorski bend svojom autentičnom kombinacijom Balkana, hitičnih melodija i furiozne energije živih nastupa nastavlja da oduševljava festivalsku publiku, ali i strane booking agencije! Ovaj neobičan bend koristi harmoniku, saksofon, trubu i dva ženska vokala u kombinaciji s razuzdanim ritmovima i elektronskim efektima. Svojim šarmom i divljom energijom MAiKA će osvojiti svaku binu, svačije srce, i nateraće na ples apsolutno svakoga…dok ne padne s nogu!

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su na Gigstix prodajnim mestima i u Mungos CD Shop-u po ceni od 600 dinara, dok će na veče koncerta koštati 800.

Ulaznice za beogradski koncert dostupne su po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na Eventim prodajnim mestima i u kafeu Šikarica (Skadarska 22, od 16.30 do 00.00)