KONCERTI VESTI

LEPROUS i AGENT FRESCO zajedno u Beogradu u septembru!

leprous-live-dom-omladine-2013-featured
Written by Jovan Ristić

Sve popularniji norveški progressive metal sastav LEPROUS će uz AGENT FRESCO, kolege sa Islanda, održati koncert u Beogradu, i to 10. septembra u Domu omladine u organizaciji Mjolnir Promotions. Leprous će ovom prilikom promovisati svoj aktuelni album „Malina“, a ovo će biti prvi njihov koncert u Beogradu nakon 2015. i njihov peti put u Srbiji. Agent Fresco su nastupili kod nas 2016. godine, sa koncertima u Beogradu i Novom Sadu. Kao dva koncertno najaktivnija i najhvaljenija progressive sastava, očekujemo ništa manje od prog spektakla! Više informacija uključujući cene karata biće naknadno objavljene.

Iz kampa norveškog sastava poručuju: „Nakon prethodne turneje sa bendom Agent Fresco, svi smo se složili da moramo to da ponovimo. Jedva krenemo da se otisnemo na turneju u paketu i posetimo mnoštvo sjajnih gradova širom Evrope.“

leprous-agent-fresco-koncert-beograd-dom-omladine-2018

Leprous je progressive metal sastav osnovan u gradu Notoden u Norveškoj 2001. godine. Popularnost su stekli kao prateći bend koji je predvodila black metal legenda Ihsahn, ali su ubrzo izgradili svoj put i iza sebe imaju pet studijskih albuma koji su bez izuzetka hvaljeni od strane fanova i kritike. Svoj aktuelni album „Malina“ objavili su u avgustu 2017. godine za InsideOut Music.