IZDVAJAMO IZVEŠTAJI SA FESTIVALA

Lake Fest (drugi dan) – „Ima nas gomila“ i ovoga puta pokraj Krupca

Written by Hardwired Crew

Mind Zoo na Lake Festu, photo Marko Ristić

Druge večeri kraj Krupca svirka je počela nastupom odličnog benda MIND ZOO iz Splita koji su svojim čvršćim pristupom polako punili prostor ispred bine, da bi publika dočekala nastup benda KBO! Iz Kragujevca koji su pokazali da i posle 30 godina ne planiraju uskoro da stanu.

KBO na Lake Festu, photo Marko Ristić

Nakon toga na binu se penju veterani ATOMSKO SKLONIŠTE koji su već prvim taktovima numere „U vremenu horoskopa“ bukvalno oduvali publiku kraj Krupca. Nakon toga su se nizali hitovi „Treba imat dušu“, „Devojka broj 8“, „Pakleni vozači“ i druge.

Zvezde večeri, bend VAN GOGH su još jednom potvrdili da su jedan od vodećih bendova u redionu, što dokazuje i preko 8000 ljudi koji su se u tom momentu našli ispred bine. „Anđele moj brate“, „Kiselina“, „Mama“ i ostali hitovi nizali su se redom, a publika je bila najglasnija uz njihov najveći hit „Neko te ima noćas“.

Van Gogh na Lake Festu, photo Marko Ristić

Šabački GOBLINI postali su domaći bend na bini kod Krupca. I ovoga puta možemo reći da su bili najenergičniji druge večeri, što je i sama publika potvrdila. „Cipjonka“, „Punks Not Dead“, „Daleki put“, „Ima nas“ samo su neke od pesama koje su izveli, a nastup je propraćen i bakljadom. Goblini su još jednom pokazali da su sigurno jedan od omiljenih bendova Nikšićana.

Goblini na Lake Festu, photo Marko Ristić

Tribute legendarnih RAGE AGAINST THE MACHINE, bend CHIAPAS svirao je sve poznate hitove ovog benda, tako da niko nije ni osetio da se radi o tribute bendu, a veče je zatvorio domaći bend PUNKREAS sa kojima je publika koja je ostala pokraj Krupca pevala svaku pesmu.

Chiapas na Lake Festu, photo Marko Ristić

Večeras vas čekamo na Lake Festu da zajedno ispratimo nastupe bendova Bubnjivi, Helem Nejse, Vlatko Stefanovski Trio, Marčelo, DST, The Prodigy Tribute M.O.R.T.

Punkreas na Lake Festu, photo Marko Ristić