KONCERTI VESTI

Kompletirana lista izvođača za NOVA ROCK 2018

Written by Jadranka Balaš

FAITHLESS DJ SET je poslednje ime koje je dodato na već prebogat spisak izvođača koji će protutnjati binama ovogodišnjeg NOVA ROCK festivala. Festival će se održati od 14. do 17. juna u Nikelsdorfu u Austriji, na već čuvenoj lokaciji u Panonskim poljima.

Prvog dana festivala na glavnoj bini nastupiće DIE TOTEN HOSEN, MARYLIN MANSON, STONE SOUR, PARKWAY DRIVE, MEGADETH, MESHUGGAH, SHINEDOWN i drugi dok će prvi dan na Red Bull bini sigurno obeležiti THRICE i brutalni THY ART IS MURDER.

Drugog dana festivala svakako najiščekivaniji nastupi biće AVENGED SEVENFOLD i THE PRODIGY, kao i Jonathan-a Davis-a koji će predstaviti svoj solo album, kao i ARCH ENEMY, LIFE OF AGONY, ANTI-FLAG. Groznicu subotnje večeri najavljuju VOLBEAT i BILLY IDOL a binu sa njima će podeliti i LIMP BIZKIT, BODY COUNT, BULLET FOR MY VALENTINE, BARONESS, LIONHEART.

Poslednje veče festivala rezervisano je za nastupe bendova BILLY TALENT, KILLSWITCH ENGAGE, ENTER SHIKARI, LESS THAN JAKE, SUNRISE AVENUE, a zatvoriće ga veliki IRON MAIDEN.

Sve informacije o ulaznicama i kamperskim mestima možete pronaći na zvaničnom sajtu frestivala.