KONCERTI VESTI

KING DUDE ponovo u Beogradu

Written by Hardwired Crew

Američki dark neo-folk kant autor KING DUDE konačno se vraća u Beograd. Koncert će biti održan u Domu omladine Beograda 27. aprila 2020. godine. Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak metal i punk. U poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

King Dude definitivno proširuje granice i vidike unutar rock zvuka i tako reći diktira nastanak potpuno novog muzičkog pravca. Njihovi živi nastupi okarakterisani su od strane publike i štampe kao poseban koncertni doživljaj.

Prethodno i premijerno gostovanje ovog unikatnog izvođača izazvalo je veliko interesovanje fanova, a sam koncert dugo se nakon toga prepričavao. Danas King Dude važi za jedno od vodećih svetskih imena ovog pravca tako da smo sigurni u još jedan nezaboravan koncert.

Prvih 100 oldschool fan ulaznica biće u prodaji od ponedeljka 9. decembra iskuljučivo u Felix šopu (Beograd) kao i Mungos šopu (Novi Sad). Ulaznice će biti po ceni od 1.500 din (prvih 50 ulaznica) i 1.800din narednih 50 ulaznica. Nakon prodaje prvog kontigenta, ulaznice će biti nabavljive i putem Gigstx kao i TicketsRS prodajne mreže. Kapacitet je za sada ograničen na svega 250 ulaznica! Organizatori koncerta su MM Concerts Serbian Hellbangers.