KONCERTI VESTI

KBO! najavili rođendanski koncert u Beogradu

vuja-kbo-featured-photo-marko-ristic
Written by Jovan Ristić

Nakon uspešnog rođendanskog koncerta u rodnom Kragujevcu, legendarni  punk sastav KBO! održaće koncert u Beogradu povodom 35 godina rada benda. Koncert će se održati 1. decembra u prostorijama kluba Božidarac, u okviru festivala Vračar Rocks. Kao gosti na koncertu pridružiće im se beogradski celtic punk sastav SCORDISCI. Karte za koncert mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 400 dinara u Felix shop-u, dok će na ulazu stajati 500 dinara.

vuja-kbo-featured-photo-marko-ristic

Vuja, KBO! | Foto: Marko Ristić

Pored proslave 35 godina aktivnog rada, bend KBO! će tokom koncerta u Beogradu promovisati i novi album „Prosta proza“, njihovo 12. studijsko izdanje.  Pored ovog albuma, bend je objavio i kompilacijsko izdanje u Nemačkoj koje sadrži pesme nastale u periodu od 1982. do 1989. od kojih neke nisu ranije objavljene. 

„Svi su pozvani, oni koji znaju i prate rad benda KBO! da uživaju u poznatim hitovima i zagarantovano usijanoj atmosferi, a oni nedovoljno upoznati sa radom benda, da dođu i uvere se zašto je KBO! jedan od naših najvećih pank bendova, zašto i dalje traju i sviraju po zemlji i inostranstvu, rame uz rame sa velikim svetskim imenima žestokog zvuka,“ poručuju iz organizacije.