VESTI

JUDAS PRIEST uz IRON MAIDEN na festivalu Hills Of Rock u Bugarskoj

judas-priest-live-belgrade-2011-featured
Written by Jovan Ristić

Velikani heavy metal zvuka JUDAS PRIEST objavili su datume predstojeće turneje u sklopu promocije predstojećeg albuma pod imenom „Firepower“ koji će biti objavljen u Martu 2018. godine. Među koncertima na turneji nalazi se i festival Hills of Rock u Plovdivu u susednoj Bugarskoj, gde će bend održati koncert 21. jula 2018. godine kao zvezde te večeri. Interesanto je da su nastup na ovom festivalu prethodno potvrdili i IRON MAIDEN, u sklopu predstojeće turneje „Legacy of The Beast“. Karte za festival su već u prodaji putem Eventim mreže po ceni od 120 leva (oko 61 evro) za kombinovani nastup ovih velikana, koji će trajati od 20. do 22. jula 2018. godine.

Kao što smo već objavili, novi album benda Judas Priest pod imenom „Firepower“ producirali su Tom AllomAndy Sneap i inženjer Mike Exeter. U nastavku možete pogledati omot albuma i poslušati kratak isečak iz naslovne pesme.

Judas-Priest-Firepower-cover-2018

U intervjuu za naš portal, producent Andy Sneap je izjavio: “Kada sam počeo da radim sa njima imali smo 26 ideja na kojima smo radili, koje smo sveli na 14 ili 15. Verovatno će biti 11 ili 12 pesama na albumu.” Sneap je takođe otkrio da će album sadžrati “dosta klasičnih momenata.”

Pored toga, Judas Priest su nominovani za uvođenje u prestižnu Rock and Roll Hall of Fame pored devetnaest drugih kandidata, među kojima su i Bon JoviDire Straits i Radiohead. Pobednici će biti objavljeni u decembru, a svečana ceremonija će se održati 14. aprila. 2018. godine.

Dodaj komentar