VESTI

JORGOVANI predstavili spot za numeru „Bajka“

jorgovani-kriki-mortal-kombat-bajka
Written by Marko Ristić

Pred beogradski koncert koji će održati u okviru Vračar Rocks serijala u CZK „Božidarac“ 4. novembra, JORGOVANI su plasirali novi spot za pesmu „Bajka“, snimljenu u duetu sa Krikijem, pevačem benda Mortal Kombat.

jorgovani-kriki-mortal-kombat-bajka

„Već godinama unazad kada sviraju Kombati imam običaj da otmem mikrofon Krikiju. Isto to on radi meni na svirkama Jorgovana. I bilo je sasvim logično da snimimo duet“, prosto objašnjenje daje Marko Joković, pevač Jorgovana. Kako je uopšte došlo do ove saradnje, a po pitanju samog video spota kaže: „Spot je za prvi singl sa albuma koji pripremamo. Scenario, kamera, ideje… sve sami radimo. Dakle, koštao je mnogo – 0 dinara“.

Iskren je Marko i po pitanju vizualizacije „Bajke“ – naglašava da su se devojke koje glume u novom videu dobrovoljno prijavile, ali da je 80% snimljenog materijala ipak odbačeno, kako ga YouTube ne bi… sankcionisao.

Jorgovani će 4. novembra na Vračar Rocks-u nastupiti zajedno sa novosadskoim punk bendom Neprijatelj Prelazi Zeku i gornjomilanovačkim Vokalno instrumentalnim sastavom Vrljika.
Ulaznice su dostupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.