IZDVAJAMO VESTI

John Frusciante se vraća u RED HOT CHILI PEPPERS

Written by Hardwired Crew

Verovatno jedna od bitnijih vesti na muzičkoj sceni ovde godine. Nakon skoro deceniju od njihovog rastanka, John Frusciante RED HOT CHILI PEPPERS će ponovo udružiti snage. Bend je to objavio na svojim socijalnim mrežama u nedelju popodne.

Bend je takođe objavio da se Josh Klinghoffer više neće biti gitarista. Josh je sa njima snimio dva albuma „I’m With You“ (2011) i „The Getaway“ (2016). Pre nego što je Josh došao u bend, momci su se drugi put rastali sa Frusciante-om i bili u hijatusu neko vreme.

John Frusciante je u bend došao neposredno pred izlazak albuma „Mother’s Milk“ (1989) i ostao sa njima sve do sredine 1993. godine. Sa njim su snimili i legendarni album „Blood Sugar Sex Magik“ (1991)

Nakon njegovog povratka u bend sredinom 1999. godine, momci izbacuju album „Californication“ (1999) i sa njim rade na naredna dva albuma „By The Way“ (2002) i „Stadium Arcadium“ (2006).

Kako je bend do sada posle oba povratka ubrzo objavljivao albume, nadamo se da će nas iduće godine sačekati novi album benda RED HOT CHILI PEPPERS, no ovo su samo pretpostavke.

Dodaj komentar