VESTI

Ivana Nikodijević ima novi singl, poslušajte numeru „All (Or Nothin’ At All)“

Written by Marko Ristić

Nakon duże pauze, Ivana Nikodijević, rock muzičarka, voditeljka rock emisija, nekadašnja učesnica Operacije Trijumf, poznata po vatrenoj borbi za opstanak alternativne muzike u Srbiji, izbacila je novu pesmu “All (Or Nothin’ At All)“ pod pseudonimom NIKODIA. Ivana već skoro 4 godine živi i radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji su joj omogućili da se bavi onim što najviše voli – muzikom.

Raznolikost kultura, muzike i drugih uticaja, Ivanin stvaralački rad je preživeo tranziciju iz rock/grunge muzike u electro zvuk, i u tekstovima sa srpskog na engleski jezik. Ivana je sticajem okolnosti i usled nedostatka članova za oformljavanje novog rock benda u Dubaiju odlučila da krene putem elektronske muzike. Obezbedila je potrebnu opremu i u svojoj sobi, veličine 2 puta 2 metra počela da pravi elektronsku muziku i naučila osnovne veštine DJ-inga od koga i dan danas tamo živi.

Preuzela je porodični nadimak Nikodia, (koji postoji već nekoliko decenija u njenoj porodici, ali su ga obično nosili muškarci) kao simbol muške energije koju ima u svojoj muzici. Snimanje muzike i spota pesme “ALL (Or Nothin’ At All)” je ukupno trajalo 24h! Star Music Dubai i njen vlasnik Shamil Bakhtiyarov prepoznali su njen talenat i pomogli joj da ostvari ovaj projekat.  Ivana pravi svoju muziku isključivo iz ljubavi i iz potrebe da se izrazi kao umetnik. Na učestalo pitanje “Što ne napraviš nešto komercijalnije?” Ivana odgovara – “Ima nekih stvari koje jednostavno nisu na prodaju”