VESTI

ISKAZ će zaljuljati Zappa Barku 1. decembra

iskaz-kiza-uživo-marko-ristic
Written by Jovan Ristić

Pančevački hip-hop/rock sastav ISKAZ održaće koncert u Beogradu, 1. decembra za Zappa Barci. Koncert je zakazan za 22h, a cena ulaznice iznosi 500 dinara. Kao gosti će im se pridružiti punkrock/powerpop bend SINDROM i HIP HOP RADIONICA koja je nastala iz saradnje benda Iskaz i Doma omladine Pančevo. Posetioci će uz svaku kartu dobiti poklon u znak obelezavanja Svetskog dana borbe protiv side, a uz svaku drugu poklon CD. Iz benda otkrivaju da će se na koncertu možda pojaviti i par poznatih faca, no više detalja o tome biće naknadno objavljeno na Facebook strani događaja.

iskaz-novi-sad-live-2017-photo-Marko-Ristic

Iskaz u Novom Sadu, 2017, fotograf Marko Ristić

Kroz svoje socijalno i psihološki angažovane tekstove, Iskaz deli svoje mišljenje i stavove pre svega putem 4 studijska albuma. Muzika koja je u simbiozi sa tekstovima je pre svega energična i konkretna, ali pozitivna i sa puno emocija. Fuzija je najpre hip hopa i rocka, kao i drugih, modernih pravaca i kao takva najbolje pojačava tekstove kroz koje se prožima bunt, poziv na buđenje, stavovi čoveka kao jedinke kao i pitanje postojanja čoveka. Bend vredno radi na novom albumu pod radnim nazivom „Lavirinat“, nasledniku izdanja „Tanatos“ iz 2014. godine. Član benda Iskaz, Zoran Kiza Stefanov nedavno je bio gost naše rubrike 3×3, a ovde možete pročitati i naš izveštaj sa njihovog rođendanskog koncerta u Novom Sadu.

Zajedno sa bendom Iskaz poklanjamo 2×2 karte za koncert na Zappa Barci. Pratite Hardwired Magazine na Facebook-u da biste saznali kako da učestvujete.