VESTI

IRIEFM predstavili spot “Ljubav što smo stvorili” u znak sećanja na Uroša Milojevića

Written by Hardwired Crew

IRIEFM su na svom Youtube.com kanalu objavili novi spot. Reč je o akustičnom izvođenju ultimativnog hit singla „Ljubav što smo stvorili“ u aranžmanu koji je zastupljen na albumu „Putevi“ kao bonus pesma. Video je zabeležen tokom snimanja sešna na SAE institutu u Bogradu.

“Razlog zbog kojeg nam je ovaj spot izuzetno važan je činjenica da u sebi sadrži neke od poslednjih video snimaka našeg dragog prijatelja i kolege Uroša Milojevića, koji je pre nepunih mesec dana tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći. U znak sećanja na njega, ovaj spot je nešto sto želimo da podelimo sa, kako ljudima koji su imali tu čast da ga lično poznaju, tako i sa onima koji vole našu muziku, s obzirom na to da je on bio jedan od nosećih stubova benda “irieFM” u svakom smislu”, izjavio je Vukašun Marković.

U spotu se pojavljuju Ana Protulipac, Jakša Bekrić, Slobodan Jovanović, Uroš Milojević i Vukašin Marković. Ekipa koja je realizovala spot je sa katedre filmske produkcije SAE instituta u Beograd, profesora Andreje Hamovića, režiju spota potpisuje Uroš Arsenijević, dok su za kameru, montažu i kolor korekciju bili zaduženi Uroš Arsenijević i Marko Milanov.

Inače, irieFM će svirati fanovima u najintimnijem koncertnom prostoru u centru grada u okviru projekta „Rezidentura – serija koncerata“. Jazz kantina „Lisabon“ 5, 6. i 7 jun. Vukašin Marković, irieFM i gosti: Vasil Hažimanov, Bojana Vunturišević, Oliver Nektarijevoić , mladi beogradski kantaitor Ivan Jegdić i mnogi, mnogi drugi.

Od numere „Kliziš“, preko „Puteva“, „Ljubav što smo stvorili“ do aktuelnog singla „Što ti telo pulsira“ IrieFM, pojavom i stilom, briše žanrovske granice, uspostavljajući sopstveni –  globalno jedinstveni – izraz. Album „Putevi“ upotpunjuje sliku koju o ovom bendu imate, a koncerti u Lisabonu imaju za cilj da bend prikažu u najboljem sviračkom izdanju.