VESTI

HUND predstavili novi album „Kad si ubeđen da (ni)si sam“

hund-bend-2019
Written by Jovan Ristić

Sve popularniji punkrock bend HUND vam prestavlja svoj četvrti studijski album “Kad si ubeđen da (ni)si sam” koji je u okviru izdavačke kuće Menart, zvanično izašao u prodaju 15. oktobra. 

Iza sebe, grupa HUND, ima objavljena tri studijska albuma: Koje ubio mrtvog čoveka? (1993.); To ne mogu da objasnim (1996.); Lekcija iz unutrašnjosti ( 2001.) čime su već dugi niz godina prisutni u muzičkom svetu i svojim nastupima sebi obezbedili veliku popularnost.

Sastav grupe se tokom godina menjao, da bi od 2017. nastupali u aktuelnoj postavi: Ivan Mihajlović Čaki (gitara), Pavle Mitrović Pavel (vokal, bas), Bojan Veličković Brks (gitara), Radiša Braunović Crv (bubnjevi).

hund-kad-si-ubedjen-2019

Svojim četvrtim albumom, donose još jaču emociju i zvuk, zrelost i neosporan kvalitet koji su nam kroz singlove koje smo u međuvremenu objavljivali jasno najavljivali.

Singl  “SFRJ (sviram Punk!)” koji je bio i prvi najavni singl za album “Kad si ubeđen da (ni)si sam”  je izuzetno dobro prihvaćen od strane publike i našao se na play i top listama mnogih radio stanica. Drugi singl „Želiš da znaš“ je odlično prihvaćen i u regionu. Preslušajte album „Кad si ubeđen da (ni)si sam“ putem servisa Deezer.