KONCERTI

HOUR OF PENANCE i INFEST 25. septembra u Novom Sadu, poznata satnica koncerta

Written by Jadranka Balaš

Italijanski death metal sastav HOUR OF PENANCE stižu u Srbiju 25. septembra kada će nastupiti u novosadskoj Fabrici.

Vlasnici sedam studijskih albuma od kojih prošlogodišnji „Cast the First Stone“ i dalje dobija samo najbolje ocene širom sveta, bend suvereno grabi napred i čvrsto drži poziciju jednog od najboljih evropskih death metal bendova novije generacije. Svoj stil izgradili su po uzoru na staru školu death metala i svemu dalu svoj autentični pečat te izgradili stil koji danas ponosno mogu nazvati svojim ličnim brendom. Vešto balansirajući između tradicionalnog death metal zvuka i novog modernog brutal i technical detah metala Hour of Penance slobodno mogu da se svrstaju među prave bisere aktuelne svetske scene.

Kao specijalni gosti i domaćini isto veče će nastupiti INFEST, domaće ime koje definitivno nema potrebe posebno predstavljati. Bend koji svake godine učvršćuje svoj status na međunarodnoj metal sceni nakon kraće pauze ponovo će se zasvirati pred domaćom publikom.

infest-live-belgrade-2018-photo-dajana-rojek-featured

Satnica:

20:30 – ulaz
21:00 – Infest
22:10 – Hour of Penance

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1 300 dinara dok će na dan koncerta iznositi 1 800, a mogu se nabaviti na prodajnim mrežama Gigstix i Eventim, Mungos i Felix šopovima.