VESTI

Hornsman Coyote za reprizu u Kragujevcu

hornsman-coyote-promo-2017
Written by Jovan Ristić

Reprizu dočeka 2018. godine, prvog januara, Kragujevčani će obeležiti sa čuvenim Nemanjom Kojićem aka Hornsman Coyote, koji će u ovom gradu po prvi put izvoditi numere sa novog albuma „Sevengreen“, objavljenog za Ammonite Records. Coyote će nastupiti u ponedeljak, 1. januara u kragujevačkom Domu omladine od 22h, u okviru aktuelne turneje. Cena ulaznice u pretprodaji iznosiće 350 dinara, dok će na ulazu stajati 500 dinara.

Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn je sa svojim dugogodišnjim reggae/solo projektom Hornsman Coyote ove godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest, Arsenal Fest i Exit. Po rečima ovog muzičara, prethodna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tokom naredne, 2018.godine.

U 2017.godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“. Album „Sevengreen“ je inače deseti studijski album Nemanje Kojića, jednog od najplodnijih autora sa ovdašnjih prostora.