VESTI

Hornsman Coyote najavljuje koncertnu promociju novog albuma u Beogradu

hornsman-coyote-koncert-beograd-2017
Written by Jovan Ristić

Novi album, legendarnog beogradskog muzičara, Nemanje Kojića poznatog pod pseudonimom Hornsman Coyote, pod nazivom „Sevengreen“ imaće svoju prvu, zvaničnu koncertnu, beogradsku promociju 29. decembra u Atom Akademiji (Cara Dušana br. 13), sa početkom od 22h.

Hornsman Coyote, nekadašnji frontmen kultnog sastava Eyesburn, danas lider groove rock benda Remedy koji trenutno snima prvi studijski album u beogradskom studiju Citadela Sound Production i dugogodišnjeg solo reggae projekta Hornsman Coyote svoj novi album „Sevengreen“ promoviše širom Srbije i Evrope. Koncert u Beogradu je deo te promotivne turneje koja je bila izuzetno intenzivna u prethodnom periodu, a kako saznajemo od Nemanje, naredna godina će biti još aktivnija.

Coyote će u Beogradu nastupati sa svojim sound systemom, a kao podrška na koncertu nastupaće beogradski reggae DJ Gaggie i kikindski drum n bass/jungle DJ Gigatron Selecta. Cena karte u pretprodaji iznosi 300 dinara, dok će cena na dan koncerta biti 400 dinara. Karte se mogu kupiti u klubu Atom Akademija od ponedeljka do petka od 8.30 do 16.30, ponedeljkom i utorkom od 20.00 do 00.00  i petkom i subotom od 20.00 do 03.00.