KONCERTI VESTI

HOLLYWOOD UNDEAD u Srbiji po prvi put!

Written by Jovan Ristić

20Jedan od najpoznatijih američkih rap rock sastava HOLLYWOOD UNDEAD održaće 25. juna premijerni koncert u Srbiji na bazenima „11. april“ na Novom Beogradu. Tom prilikom sastav će promovisati svoj aktuleni album „V“ objavljen u oktobru prošle godine.

Cena ulaznice za koncert sastava Hollywood Undead iznosi 2400 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta stajati 2800 dinara. Karte se mogu nabaviti putem prodajne mreže Eventim i u Hali Sportova. Koncert će početi u 21 čas. Ovo je ujedno i koncert koji će otvoriti letnju sezonu na bazenima „11. april“, a pored koncerta Hollywood Undead organizatori Charm Music Serbia najavili su i koncert punk rock legendi Dead Kennedys za 4. jul. 

hollywood-undead-koncert-beograd-2018

Hollywood Undead je američki rap rock sastav osnovan u Los Anđelesu 2005. godine. Svoj debi album „Swan Songs“ objavili su 2. septembra 2008. godine. Njega je nasledio album „American Tragedy“ iz 2005. godine. Bend je karakterističan po pseudonimima i unikatnim maskama sa kojim članovi benda nastupaju. Bend iza sebe ima ukupno 5 albuma, a trenutno ga čine Charlie Scene, Danny, Funny Man, J-Dog, i Johnny 3 Tears

O autoru

Jovan Ristić

Editor

Contact
jovan@hardwiredmagazine.com