KONCERTI VESTI

HLADNO PIVO u Beogradu proslavlja 30 godina benda

hladno-pivo-demofest-2014-featured
Written by Hardwired Crew

Hrvatski punk sastav HLADNO PIVO ove godine obeležava 30 godina rada serijom koncerata, a u subotu 26. maja održaće veliki koncert na Kalemegdanu (košarkaški tereni KK Partizan). Pored toga, najavili su i izdanje kompilacije najbovećih hitova, sa koje je već predstavljena pesma „Soundtrack za život“, na kojoj je ovog puta gostovala Josipa Lisac.

„Svirka na Kalemegdanu bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno Pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od „Džinovskog“ pa do „Zatvorenih vrata“, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj“ poručuje frontmen Mile Kekin.

hladno-pivo-demofest-2014-featured

Pored koncerata bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči i na kompilaciji „Hladno Pivo – 30 godina – Greatest Hits“, koja donosi 23 pesme iz svih faza karijere ovog popularnog benda. U svojoj dugačkoj muzičkoj karijeri prošli su put od underground boraca do mainstreama, da bi svakim albumom širili svoje žanrovske okvire. Prva pesma na kompilaciji je saradnja sa neponovljivom Josipom Lisac sa kojom je Mile otpevao pesmu „Soundtrack za život“, za koju je ovih dana objavljen i spot.

Prodaja ulaznica je počela, a samo do četvrtka 1. februara uz jednu kupljenu ulaznicu druga se dobija besplatno na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigs Tixa.