VESTI

HLADNO PIVO na Kalemegdanu 26. maja

Written by Marko Ristić

Povodom proslave tri decenije rada, kultni bend HLADNO PIVO će održati veliki slavljenički koncert u subotu, 26. maja na Kalemegdanu (tereni KK Partizan).

Koncert će početi u 20 časova svirkama predgrupa Savršeni marginalci iz Maribora i domaćeg benda (ne)normalni koji će na pravi način zagrejati publiku za spektakl koji pripremaju Mile, Zoki, Suba, Deda i Šoki. Na koncertu će svirati svoje najveće hitove više od dva sata, a momci beogradskoj publici poručuju da „očekuju da im vrate istom mjerom i ništa više od toga“.

Beogradu ćemo dati maksimum, jer je nama u Beogradu uvijek bilo maksimalno dobro. Dolazimo u Beograd i sviramo posljednjih 17 godina, do sad smo imali niz rasprodatih koncerata, a i ovaj je na tragu da bude rasprodat“ dodaje frontmen Mile Kekin.

Na prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa ostalo je još veoma malo karata koje se do subote popodne mogu kupiti po ceni od 1.500 dinara odnosno 1.700 dinara za fan pit, a za ljude koji dolaze iz unutrašnjosti i nisu bili u mogućnosti da kupe karte, biće ostavljen određeni broj ulaznica koje će moći da se kupe pred koncert na Kalemegdanu.

Molimo posetioce da na Kalemegdan dođu ranije kako bi izbegli gužvu, a ulaz na terene KK „Partizan“ će biti otvoren od 19.30 časova.