IZDVAJAMO VESTI

HELLOWEEN najavili novu evropsku turneju sa članovima legendarne postave

helloween-sofia-reunion-live-report-2017
Written by Jovan Ristić

Nemački power metal veterani HELLOWEEN čije su redove pojačali članovi legendarne postave iz 80-ih, Michael Kiske i Kai Hansen, nastaviće uspeh poslednje turneje pod imenom „Pumpkins United“ tokom koje je bend nastupao u arenama širom sveta.

Svetska turneja „Pumpkins United“ koju su mediji proglasili „turnejom godine“ izmamila je svima osmehe. Iako su nedavno objavljeni CD, DVD i Blu-ray sjajno zabeležili ovaj uspeh, svi su se nadali da to neće biti kraj ovog poglavlja benda.

helloween-live-jovan

„Turneja Pumpkins United od nas je napravila pravi bend. Jedva čekamo da snimimo novi studijski album. Ovo je jako uzbudljivo iskustvo iz umetničke perspektive,“ izjavio je pevač benda Andi Deris. U intervjuu za Hardwired, Deris je već izjavio kako bi novi materijal u ovoj postavi „bila sjajna opcija za budućnost koju ćemo rado prihvatiti ako hemija u bendu ostane sjajna kao što je sada“.

helloween-world-tour-2020-21

Postava koja je činila turneju Pumpkins United uveliko radi na novom materijalu u Home studiju u Hamburgu. Novi materijal koji će se naći na predstojećem legendarnom studijskom albumu se snima na istoj konzoli koju je bend koristio tokom snimanja albuma „Master of The Rings“, „Time of the Oath“ i „Better than Raw“.  Materijal će namerno biti sniman analogno i u „duhu starih vremena“. Za produkciju albuma zaduženi su Charlie Bauerfeind i Dennis Ward, a u prodaji se očekuje krajem avgusta ili početkom septembra 2020.

Septembra 2020 legendarna Pumpkins United postava ponovo kreće na turneju, jača, sa novim materijalom i tonom energije. Trenutno potvrđeni datume možete pogledati na ovom linku.

Share via