VESTI

HELLOWEEN snimaju novi materijal sa članovima klasične postave

helloween-pumpkins-united-2017-band-photo
Written by Hardwired Crew

Nemački power metal veterani HELLOWEEN otisnuće se na turneju pod imenom „Pumpkins United“ tokom koje će se bendu pridružiti bivši članovi Michael Kiske i Kai Hansen nakon više od dve decenije. Bend će time proslaviti 30 godina od izdavanja kultnog duplog albuma „Keeper of the Seven Keys“ sa jedinstvenom turnejom tokom koje će se članovi klasične postave ovog sastava ponovo okupiti. U intervjuu za bugarski časopis We Rock, bivši pevač sastava Michael Kiske (Unisonic, Avantasia) otrkio je da bend radi na bar jednoj novoj pesmi sa bivšim članovima.

Kiske je izjavio: „Da, trenutno radimo na jednoj pesmi zajedno. Sledeće nedelje treba da snimim deo vokala za nju. Da odgovorim preciznije na pitanje, moram da priznam da ne brzamo ništa. Želimo da vidimo kako će se stvari odvijati i da li će sve dobro proći. Pre svega mislim na vezu među nama. Da vidimo prvo kako će turneja proći. Donećemo važne odluke kasnije, a ne u najranijoj fazi. Niko ne zna šta će se desiti. Ne želimo da brzamo i rešavamo to sada.“

helloween-pumpkins-united-2017-band-photo

Kiske je u istom intervjuu otkrio još par detalja vezanih za predstojeću turneju. On tvrdi da će koncerti trajati između dva sata i četrdeset i pet minuta i tri sata. Takođe tvrdi da će svi pevači sastava, Andi Deris, Kiske i Hansen deliti vokalne dužnosti tokom nastupa kao i da će turneja verovatno biti snimljena i objavljena kao koncertni album.

Kiske i Hansen će se pridružiti postavi koja je zajedno više od 10 godina, a koju čine pevač Andi Deris, gitaristi Michael Weikath i Sascha Gerstner, basista Markus Grosskopf i bubnjar Dani Löble. Svoj poslednji album „My God-Given Right“ bend je objavio 29. maja 2015. godine za izdavača Nuclear Blast Records.

 

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.